2012. január 17., kedd

WaTTaFaKK +18! Lefejezés láncfűrésszel

WaTTaFaKK durva videók +18! Lefejezés láncfűrésszel: +18! Durva videó. Brutális lefejezés, két mexikói drogkartell tag brutális lefejezése. A két bandatagot elkapta az ellenséges kartell, brutálisan megverték őket, elszámoltatás után pedig láncfűrésszel és késsel lefejezik mindkét tagot. Elmondásuk szerint csak információkat szolgáltattak rádión a riválisok mozgásáról, valamint munkaadóik csak kisebb feladatokat szántak nekik, hihetetlen kevés pénzért. Brutális lefejezés. Sokkoló videók, durva videók, brutális videók WaTTaFaKK?!

21 megjegyzés:

  1. szeretem a vicces dolgokat, a durva dolgokat is de ez szörnyü.....gerinctelen patkány aki ilyet csinál egy élő emberrel. Te meg egy barom állat vagy hogy megosztor más szenvedését.....képzeld magad a helyükbe, azt akarnád hogy mutogassanak mint valami hüdenagy flesst? szerencséd hogy nem ismerlek, ugy megvernélek vért hánynál de szerencsétlen....GONDOLKODJ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj, de kemény vagy TumX!
      Elhiszem, hogy felzaklatott a videó, hisz ez normális dolog, de az ingerült lelki állapotodat tartsd szépen kordába, nem a videó megosztójával kéne keménykednek, ha olyan kemény vagy menj el oda ahol ilyen férgek élnek, mint a videón látható, szolgáltass ott igazságot, ne itt ugassál és fenyegessél másokat! Minek kéne elzárni ilyen felvételeket a világ elől? Helyesnek találom a megosztását, hogy tisztán lássanak az emberek: hol és kik között élünk? Igen is szükség van ilyen tudás birtokában lenni, hogy akár azt eldöntsd az életben, hogy hova menjél nyaralni, hogy vissza is térjél ebben a globalizált világban. Meg esetleg pár év múlva, amikor itthon is egyre több muzulmán szomszédod lesz és netán nem akarsz hasonlóan járni, mint a videó főszereplői akkor tudod, hova teszed az X-et négy évenként!
      Ilyenekbe segíthet a videó!
      amúgy nem én töltöttem föl, csak kiállok érte!

      Szép napot és te is Gondolkodj!

      Törlés
    2. Minek nézed ha nem bírod???

      Amúgy meg itt szörnyűlködsz,és úgy akarsz embereket megverni hogy,vért hányjanak?? Hát akkor jó nagy civilizált faszkalap lehetsz te is!!!

      Törlés
    3. TumX
      Osztom a véleményed pontosan aki ilyen videókat osztogat az is kb annyi ésszel rendelkezik minta videón látható szadista. Természetes emberi tulajdonság hogy fel zaklat és egyfajta agressziót vállt ki ha az ember ilyet lát.

      Törlés
  2. az előzőnek teljesen igazat kell adnom. a maszkból ítélve sztem zéta tagok lehetnek, nem ez az első videó amit közzétesznek, ahogy késsel nyiszálják egy ember fejét. pszichopata férgek...akasztani is szoktak, minden van nekik játszani...le kéne bombázni őket, mert erre más megoldás nincs

    VálaszTörlés
  3. erre a vidóra csak annyit tudok írni, hogy arra nem sokat ér az emberélet és akiket lefejeztek azok pontosan tisztába voltak azzal hogy mi mibe kerül MEXICOBA valószínű ök se voltak jóbbak azoktól akik lefejezték öket

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jogos! Emberszerű lények egymás közt! Egészségükre! Irtsák csak ki egymást szép sorban!! :-D

      Törlés
    2. ISIS nem a mexicoi Bandukok....

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Nem kötelező végignézni. Én végignéztem. Mindenki saját felelősségére tegye meg!

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. ide csak eggy jó ember kéne aki elintézi ezt asok hüjét

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Én nem tudom hogy mit követtek el ezek az emberek,de hóhéraik sem külömbek náluk.

    VálaszTörlés
  10. Kèmkedtek , meg informacioval szolgaltak a Rivalis bandák mozgasarol..aki kardal él az által is hal meg, nagyon jòl tudták már amikor elkapták öket , hogy nem virrad fel több nap nekik..egyik sem jobb a masiknal, azt hiszem a Sinaola Kartell emberei akiket lefejeznek , és a Los Zetas az itéletvégrehajtò, de nem 100% lehet hogy forditva van.

    VálaszTörlés
  11. ilyet felrakni a világhálóra undóritó

    VálaszTörlés
  12. Ha tagadjuk,ha nem,ez van.Sokkoló a valóság?
    Ez csak azért van mert elpuhultak az emberek.
    Nyissátok ki a szemeiteket, hogy hol is élünk, és kikkel.

    VálaszTörlés
  13. Ha tudnád mi vár egy rákosra, vagy egyéb súlyos betegre Magyarországon nem is lenne ez olyan rossz halál...

    VálaszTörlés