2012. január 17., kedd

WaTTaFaKK +18! Lefejezés láncfűrésszel

WaTTaFaKK durva videók +18! Lefejezés láncfűrésszel: +18! Durva videó. Brutális lefejezés, két mexikói drogkartell tag brutális lefejezése. A két bandatagot elkapta az ellenséges kartell, brutálisan megverték őket, elszámoltatás után pedig láncfűrésszel és késsel lefejezik mindkét tagot. Elmondásuk szerint csak információkat szolgáltattak rádión a riválisok mozgásáról, valamint munkaadóik csak kisebb feladatokat szántak nekik, hihetetlen kevés pénzért. Brutális lefejezés. Sokkoló videók, durva videók, brutális videók WaTTaFaKK?!

video

3 megjegyzés:

 1. szeretem a vicces dolgokat, a durva dolgokat is de ez szörnyü.....gerinctelen patkány aki ilyet csinál egy élő emberrel. Te meg egy barom állat vagy hogy megosztor más szenvedését.....képzeld magad a helyükbe, azt akarnád hogy mutogassanak mint valami hüdenagy flesst? szerencséd hogy nem ismerlek, ugy megvernélek vért hánynál de szerencsétlen....GONDOLKODJ!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaj, de kemény vagy TumX!
   Elhiszem, hogy felzaklatott a videó, hisz ez normális dolog, de az ingerült lelki állapotodat tartsd szépen kordába, nem a videó megosztójával kéne keménykednek, ha olyan kemény vagy menj el oda ahol ilyen férgek élnek, mint a videón látható, szolgáltass ott igazságot, ne itt ugassál és fenyegessél másokat! Minek kéne elzárni ilyen felvételeket a világ elől? Helyesnek találom a megosztását, hogy tisztán lássanak az emberek: hol és kik között élünk? Igen is szükség van ilyen tudás birtokában lenni, hogy akár azt eldöntsd az életben, hogy hova menjél nyaralni, hogy vissza is térjél ebben a globalizált világban. Meg esetleg pár év múlva, amikor itthon is egyre több muzulmán szomszédod lesz és netán nem akarsz hasonlóan járni, mint a videó főszereplői akkor tudod, hova teszed az X-et négy évenként!
   Ilyenekbe segíthet a videó!
   amúgy nem én töltöttem föl, csak kiállok érte!

   Szép napot és te is Gondolkodj!

   Törlés
 2. az előzőnek teljesen igazat kell adnom. a maszkból ítélve sztem zéta tagok lehetnek, nem ez az első videó amit közzétesznek, ahogy késsel nyiszálják egy ember fejét. pszichopata férgek...akasztani is szoktak, minden van nekik játszani...le kéne bombázni őket, mert erre más megoldás nincs

  VálaszTörlés