2012. január 17., kedd

WaTTaFaKK +18! Lefejezés láncfűrésszel

WaTTaFaKK durva videók +18! Lefejezés láncfűrésszel: +18! Durva videó. Brutális lefejezés, két mexikói drogkartell tag brutális lefejezése. A két bandatagot elkapta az ellenséges kartell, brutálisan megverték őket, elszámoltatás után pedig láncfűrésszel és késsel lefejezik mindkét tagot. Elmondásuk szerint csak információkat szolgáltattak rádión a riválisok mozgásáról, valamint munkaadóik csak kisebb feladatokat szántak nekik, hihetetlen kevés pénzért. Brutális lefejezés. Sokkoló videók, durva videók, brutális videók WaTTaFaKK?!

16 megjegyzés:

 1. szeretem a vicces dolgokat, a durva dolgokat is de ez szörnyü.....gerinctelen patkány aki ilyet csinál egy élő emberrel. Te meg egy barom állat vagy hogy megosztor más szenvedését.....képzeld magad a helyükbe, azt akarnád hogy mutogassanak mint valami hüdenagy flesst? szerencséd hogy nem ismerlek, ugy megvernélek vért hánynál de szerencsétlen....GONDOLKODJ!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaj, de kemény vagy TumX!
   Elhiszem, hogy felzaklatott a videó, hisz ez normális dolog, de az ingerült lelki állapotodat tartsd szépen kordába, nem a videó megosztójával kéne keménykednek, ha olyan kemény vagy menj el oda ahol ilyen férgek élnek, mint a videón látható, szolgáltass ott igazságot, ne itt ugassál és fenyegessél másokat! Minek kéne elzárni ilyen felvételeket a világ elől? Helyesnek találom a megosztását, hogy tisztán lássanak az emberek: hol és kik között élünk? Igen is szükség van ilyen tudás birtokában lenni, hogy akár azt eldöntsd az életben, hogy hova menjél nyaralni, hogy vissza is térjél ebben a globalizált világban. Meg esetleg pár év múlva, amikor itthon is egyre több muzulmán szomszédod lesz és netán nem akarsz hasonlóan járni, mint a videó főszereplői akkor tudod, hova teszed az X-et négy évenként!
   Ilyenekbe segíthet a videó!
   amúgy nem én töltöttem föl, csak kiállok érte!

   Szép napot és te is Gondolkodj!

   Törlés
  2. Minek nézed ha nem bírod???

   Amúgy meg itt szörnyűlködsz,és úgy akarsz embereket megverni hogy,vért hányjanak?? Hát akkor jó nagy civilizált faszkalap lehetsz te is!!!

   Törlés
 2. az előzőnek teljesen igazat kell adnom. a maszkból ítélve sztem zéta tagok lehetnek, nem ez az első videó amit közzétesznek, ahogy késsel nyiszálják egy ember fejét. pszichopata férgek...akasztani is szoktak, minden van nekik játszani...le kéne bombázni őket, mert erre más megoldás nincs

  VálaszTörlés
 3. erre a vidóra csak annyit tudok írni, hogy arra nem sokat ér az emberélet és akiket lefejeztek azok pontosan tisztába voltak azzal hogy mi mibe kerül MEXICOBA valószínű ök se voltak jóbbak azoktól akik lefejezték öket

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jogos! Emberszerű lények egymás közt! Egészségükre! Irtsák csak ki egymást szép sorban!! :-D

   Törlés
  2. ISIS nem a mexicoi Bandukok....

   Törlés
 4. Hát én nem tudom, de ha őszintén kérdezel, akkor én azt mondanám, hogy hibás az is aki ezt fel rakja, vagy csinál ilyen oldalt, mert ha jobban bele gondolunk, vannak olyan fiatalok is, akik könnyen hozzá férnek az ilyen oldalakhoz, ami elég nagy baj ha meg nézi, mert tényleg nem neki való. Értem hogy maga az oldal +18 van fel tüntetve amiért az oldal nem sért semmilyen szabályt, ez idáig oké. De hogy milyen könnyen hozzá lehet férni az baj. Vannak olyan oldalak amit értékelek, nem csak kor határral van fel tüntetve, ha nem kor felismerővel is. Személy igazolvány alapján működik minden, a regisztrált rendszer vissza tudja ellenőrizni, hogy az illető helyes személy azonosságot adott meg. Ha az a illető jó személyi azonosságot adott meg a rendszernek, és az élet kora is meg felel az adott korhatárhoz, akkor be tud lépni az oldalra. Ha rendszer nem tudja fel ismerni a személy igazolvány adatait, vagy is magyarán ha valaki csak kitalált személyi azonosítót adott meg, az abba a minitum a rendszer semmisnek veszi a kérelmét, miáltal az oldalra szeretne bejelentkezni. Többszöri hamis személyi azonosító megadása után, ha az illető minden kép be akar jutni a rendszer, vagy is az oldal le tiltsa teljes mértékben a hozzá féréshez is IP cím alapján vissza ellenőrizve. Szóval ne értse senki félre, nem az oldallal van a baj hogy van és létezik, ha nem hogy nincs túlságosan le szabályozva, a hozzá férése. Csak egy konkrét példa hogyan találtam rá erre az oldalra: Google gondolom mindenkinek ismerős, oda csak ennyit írtam be.: (( kivégzések vagy brutális kivégzések.)) Csak úgy dobta felfele a találatokat, és benne van a WaTTaFaKK! is, és csak rá nyomok, és bent vagyok, és azt nézek meg amit akarok. De most gondolj bele egy 12 éves gyerek helyzetébe, meddig tart szerinted meg találni ezt az oldalt? És ahogyan én jól ismerem a 10 éveseket, ahogyan te is, nagyon is jól értenek már ilyen korban is a számítógépekhez. Szóval teljes mértékben veszélyben vannak ez miatt. Mondom ide nem más kel, mint egy kor felismerő rendszer, és akkor nem lenne itt semmi gond.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 5. Nem kötelező végignézni. Én végignéztem. Mindenki saját felelősségére tegye meg!

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. ide csak eggy jó ember kéne aki elintézi ezt asok hüjét

  VálaszTörlés
 8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 9. Én nem tudom hogy mit követtek el ezek az emberek,de hóhéraik sem külömbek náluk.

  VálaszTörlés
 10. Kèmkedtek , meg informacioval szolgaltak a Rivalis bandák mozgasarol..aki kardal él az által is hal meg, nagyon jòl tudták már amikor elkapták öket , hogy nem virrad fel több nap nekik..egyik sem jobb a masiknal, azt hiszem a Sinaola Kartell emberei akiket lefejeznek , és a Los Zetas az itéletvégrehajtò, de nem 100% lehet hogy forditva van.

  VálaszTörlés